Despre noi

Realizam site-uri profesionale de peste 15 ani!

Avem Solutia cea mai buna pentru a creste vanzarile tale?

Am inceput sa realizam site-uri din anul 2000, avem specialisti in realizarea si crearea site-urilor cu peste 10 ani experienta in domeniu. Practic, am inceput sa lucram o data cu primele site-uri aparute in Romania. Avem solutii profesionale de realizare site pentru orice tip de afacere si pentru orice buget.

Va oferim un site cu o investitie cat mai mica si, impreuna cu dumneavoastra, va ajutam sa va cresteti online afacerea. Pentru asta, va stau la dispozitie specialistii nostri AdWords certificati de catre Google.

Desi avem preturi mici de realizare, site-urile oferite de noi sunt fiabile, folosesc ultimele tehnologii de realizare site (PHP5. HTML 5, CSS3 …etc) si sunt optimizate SEO on-page si off-page. Avem peste 10 pozitii pe prima pagina de-a lungul timpului, unde au fost pozitionati clientii nostri.

Oferim, de asemenea, grafica personalizata si realizarea unui logo sau corporate id, precum si servicii ulterioare de promovare sau deja incluse in oferta de realizare site. Avem la pachet servicii de intretinere si de administrare a site-ului dumneavoastra, plus sesiuni custom de modificari.

Powered by themekiller.com